Adlyn

By: ayu azuani

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Aug-2008 01:03 Email | Share | | Bookmark
PULAU PANGKOR (02.08.2008)

Dkt Jeti
Tmpt parking kereta
Tunggu Giliran Naik Feri
View all 30 photos...


Thursday, 31-Jul-2008 01:43 Email | Share | | Bookmark
Family Day Opis Suamiku

 
 
 
View all 11 photos...


Friday, 4-Jan-2008 10:04 Email | Share | | Bookmark
BIRTHDAY SUAMIKU

First aku masuk kat sini
Tngh tunggu makanan smp
Menu yg ada kat restoran tu
View all 10 photos...
Kali ini aku sambut birthday suami aku kat kg yg ke berapa ek??. Klu nak tahu ni lah pertama kali kita org masuk restoran nie..selama nie asyik lalu tengok je....aku pun tak ingat apa nama restoran nie tapi dalamnya menarik gila...makanan pun ala barat punye


Thursday, 20-Dec-2007 09:11 Email | Share | | Bookmark
HARI RAYA AIDILADHA

 
 
 
View all 5 photos...


Saturday, 24-Nov-2007 01:03 Email | Share | | Bookmark
HAPPY BIRTHDAY

Baru sampai air
Baru separuh sampai
ada lagi yang tak sampai
View all 8 photos...
24.11.2007 genap la anak dara ku 3 tahun..kali nie aku sambut birthday dia dkt tanjung harapan (klang)...oh ye lupa anak dara aku nie penakut skit org suruh tiup lilin dia nangis blum psng lilin beriya sangat nak tiup.. dia dpt hadiah teddy bear dari mokngah tapi x smpt nak ambil gmbr..umi bagi pooh & k'ain bagi doreamon


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net